Home Tvrtka Brand

Brand

Beretta, svjetski poznati brend

 

Od proizvodnje prvog Beretta kotla Boiler 1969 u Italiji, Beretta se istaknula predanošću i kontinuiranim poboljšanjima, postavši svjetski poznata i priznata robna marka u području industrije grijanja za domaćinstva. 
Tehnološka izvrsnost, komfor i ušteda energije danas, kao i u ranim danima, predstavljaju glavne vrijednosti Berette, tvrtke čiji je glavni zadatak osigurati dobrobit i kvalitetu života u svakom domaćinstvu u kojem je Beretta prisutna.
 
Prisutna u čitavom svijetu putem mreže distributera i podružnica na pet kontinenata, Beretta je robna marka Grupe Riello, talijanske tvrtke koja je u 90 godina uspješne povijesti postala jedan od svjetskih lidera u proizvodnji tehnologije i rješenja za grijanje i hlađenje.
 
Danas Beretta potvrđuje svoj rast u području grijanja za domaćinstva, suočavajući se s novim izazovima jednakim entuzijazmom i predanošću kao i na početku. Kako bi udovoljila zahtjevima za grijanje i TSV srednjih i velikih instalacija poput hotela, škola i sportskih centara, tvrtka pruža i širok spektar proizvoda koji su osmišljeni za komercijalnu i manje komercijalnu primjenu za nove zgrade i zamjenu postojećih. Štoviše, uvijek osjetljiva na pitanja okoliša i zainteresirana za obnovljive izvore energije, Beretta je posljednjih godina razvila odličnu solarnu termalnu tehnologiju uz dvije proizvodne linije u Italiji i proizvodnju solarnih kolektora i cilindara za TSV. Gama monoblok, reverzibilnih i zrak-voda toplinskih crpki, s inverterski kontroliranim, dvostruko rotirajućim kompresorom, zaokružuje Berettinu ponudu na području obnovljivih izvora energije. Od grijanja za domaćinstva do cjelokupnih sustava, Beretta će uvijek naći pravo rješenje za Vas.

 

 

 

beretta_logo

 

 

 

Berettina podrška u odjelu pretprodaje i post-prodaje

 

 

Beretta stavlja velik naglasak na podršku prije i poslije prodaje. Berettin tim za podršku prije prodaje, zahvaljujući svom znanju i vještini, daje savjete vezane uz čitav portfelj proizvoda inženjerima, arhitektima, projektantima i razvojnim programerima, osiguravajući da na taj način izaberu najbolje za svaki projekt. Iskusan tim u odjelu post-prodaje nudi tehničku podršku, servis i obuku kad god vam je potrebna. Da biste bili u potpunosti mirni, Berettini originalni rezervni dijelovi i pribor raspoloživi su kod svih naših distributera i u podružnicama diljem širom.